BUCATE TRADIȚIONALE

Preparate dulci sau sărate, momente de răsfăț și rețete specifice bucătăriei noastre.

Bucate tradiționale

Preparate dulci și sărate, momente de răsfăț și rețete specifice bucătăriei noastre.

Ce ar fi un festival fără o gustărică? Și cum altfel să cunoști o cultură, dacă nu prin a-i gusta preparatele? Am fi gazde teribile dacă v-am invita la o petrecere armenească și nu am pune pe masă câte ceva. Un kebab, un lavash, puțină basturma… și sigur la final câte o baclava. Câte ceva pentru fiecare. 

Păstrăm tradiția de a vă servi cu preparate tradiționale, atent selecționate de Paul Agopian, un cunoscător a peste 300 de mirodenii armenești și un om creativ, atât în materie de preparate calde cât și deserturi. Alături de Paul vor fi cei de la Premier Catering, unindu-și forțele pentru a vă oferi momente de răsfăț și o experiență unică în timp ce vă bucurați de ofrandele bucătăriei armenești. 

Premier Catering & Events este o firmă din București ce oferă servicii de catering de 5 stele. Vă pune la dispoziție printre cele mai gustoase bucate tradiționale sau internaționale cu livrare la domiciliu sau la birou. Asigură meniuri complete pentru evenimente corporate, mese festive, coffee break, nunți, botezuri sau zile de naștere. Oferta Premier Catering & Events include peste 100 de meniuri standard sau particularizate pentru fiecare client. Premier Catering & Events vă asigură un ospăț delicios și în cazul meselor festive sau petrecerilor tematice.

Paul Agopian este un pasionat al bucătăriei armenești și un căutător ale tradițiilor poporului său. Pasiunea pentru bucătărie și în special pentru bucătăria armenească își are locul în istoricul familiei sale, străbunicul său fiind un mare bucătar și negustor de cafea, mutat în 1920 în București. După ce a lucrat o perioadă ca bucătar, Ovanes Agopian și-a deschis propria cafenea, intitulată Ararat. 

Paul este pasionat de bucătărie în general, fie că vorbim de gastronomie sau cofetărie, baclavalele sale fiind deseori considerate un preparat divin. S-a făcut remarcat mai ales prin deserturile pe care le prepară.

Te-ar mai putea interesa