CAFENEA ORIENTALA

Locație special amenajată pentru a servi o cafea la ibric și coniac armenesc

Cafenea orientala

Locație special amenajată unde se poate servi cafea la ibric și coniac armenesc.

caffeeAți fost vreodată la o cafenea orientală? Anul trecut unul dintre elementele de noutate l-a reprezentat cafeneaua decorată în stil oriental. Am vrut să oferim participanților un loc cu specific, unde să poată savura o cafea, un cognac armenesc de calitate sau pur și simplu să stea puțin și să observe evenimentele din cadrul festivalului dintr-o altă perspectivă.

Cafeneaua s-a bucurat de un interes ridicat din partea trecătorilor, singurul moment în care a fost liberă fiind prima zi, imediat după montarea acesteia, așa cum se observă și în imaggevine.

Anul acesta vom reface cafeneaua, în încercarea de a oferi un loc potrivit pentru cine caută în miezul zilei, un colț de liniște și relaxare. Participanții se vor putea delecta cu prăjituri, cafea preparată în stil armenesc, cognac armenesc, precum și alte bunătățuri ce se pot găsi la diferitele locuri din bazar.  De asemenea vom încerca să o decorăm și mai specific culturii armene, astfel încât, pe măsură ce petreci timpul în cafenea să uiți efectiv că ești pe Strada Armenească și să crezi că ai ajuns cumva în Armenia.

Vă așteptăm cu drag și cu multe surprize noi!

Te-ar mai putea interesa