Corul Hazamir

Corul Hazamir

Corul, ca formatie artistica, are o veche traditie in Comunitatea Evreilor din Bucuresti. Este o continuare a vietii comunitare, pentru ca respecta aceleasi valori, aceleasi traditii iudaice, aducand certitudinea ca impreuna, oamenii sunt buni, frumosi si puternici.

Corul Hazamir s-a format, nu cu mult timp in urma, (1 septembrie 2013), prin unirea corului Comunitatii Evreilor din Bucuresti cu cel al JCC- Centrul Comunitar Evreiesc, ca o voce unica, vibrand puternic si aducand, la randul lui, vibratie.

Sub atenta indrumare si coordonare a prof. Bogdan Lifsin, sustinut moral de alti cativa pasionati, Corul Hazamir isi va continua calatoria, va fi mai bun, mai performant, iar visul pe care acesti oameni l-au construit impreuna, este, fara indoiala, o frumoasa realitate.

[btn type=”default or primary or success or info or warning or danger or link” link=”http://www.jewishfed.ro/index.php/component/content/article/196-actualitate-fcer/spectacole-artistice/1365-spectacolul-corului-hazamir-la-jcc-bucuresti”]Corul Hazamir[/btn]