Devino partener al Festivalului

Festivalul Strada Armenească

FSA este un proiect care creează noi legături între comunitatea bucureșteană și minoritățile prezente la eveniment. Este un festival al multiculturalității și al diversității. Un festival unde îmbinăm tradiția cu modernitatea. Un festival al colaborării, toleranței și al oportunităților.

Festivalul se adresează tuturor bucureştenilor având câte ceva pentru fiecare. De la spectacole de teatru şi concerte de muzică tradiţională şi modernă la film şi obiceiuri armeneşti. De la expoziţii de fotografie la descifrarea artei scrisului cu caractere armeneşti. Dansuri tradiţionale armeneşti, greceşti, evreieşti şi sublimarea lor în modernitate realizată cu multă măiestrie de romi.

În Bazarul ce se va întinde de o parte şi de alta a străzii, vizitatorii noştri vor puta descoperi o mică parte din Armenia unde vor putea observa bijuterii, obiecte de ceramică, ţesături armeneşti, obiecte handmade dar şi cărţi, icoane sau ilustraţii cu motive armeneşti. Vor putea de asemenea să observe obiecte specifice celorlalte minorități prezente la festival și, posibil, standul tău. Da, da, al tău!

Devino partener al Festivalului Strada Armenească și vei avea oportunitatea de a expune produsele/serviciile tale în cadrul festivalului. Invitația este deschisă tuturor, indiferent de etnie sau specific. 🙂

Ce căutăm:

 

Sponsori

Finanțăm împreună activități cheie ale festivalului (ex. artist, activitate, etc.)

Barter

Parteneri care să furnizeze materiale sau produse necesare, premii, activități, etc.

Media

Promovăm împreună festivalul prin diverse canale (presă, TV, online, etc.)

Scrie-ne la office@stradaarmeneasca.ro propunerea ta de colaborare și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Împreună putem face Strada Armenească să prindă viață și le vom oferi participanților o experiență de neuitat.

Curios despre pachetele de sponsorizare? Le găsești aici.

Vrei un pachet personalizat? Scrie-ne un e-mail și spune-ne la ce te-ai gândit! 🙂