Expozitii

Expozitii

Expoziţie unicată de carţi postale, expoziţii de fotografie: “Descoperă Armenia”, “Personalităţi armeneşti”.


În cadrul Festivalului, publicul va putea admira două expoziţii internationale inedite:

„Discover Armenia”

Expoziţie internatională de fotografie, cu imagini din Armenia şi diaspora acesteia, pe următoarele tematici: oameni, locuri, traditii şi patrimoniu.

Scopul acestei expoziții este de a prezenta Armenia și diaspora acesteia, prin ochii și viziunea oricărei persoane ce a vizitat Armenia sau care a făcut contact cu comunitățile armenești din diaspora.

În cadrul expoziției participă fotografi din diferite țări, precum: Anglia, Armenia, Bulgaria, Canada, Elveția, Franța, România, Rusia, Ungaria etc.

Fotoexpoziția „Armeni care au schimbat lumea”Pers AR6_mic

Istoria și cultura stau la baza civilizației armene, acestea fiind transmise de mii de ani din generație în generație.  Sa-ti cunosti istoria familiei si a natiunii, nu poate decat sa te motiveze sa te ridici la asteptarile acestora.

Dorința armenilor a se ridica mereu la nivelul stramoșilor sau chiar sa depășească realizările acestora, i-a facut să exceleze în toate domeniile în care au activat, fie arte sau științe exacte, contribuind cu numeroase invenții și inovații, care au schimbat considerabil lumea actuală.