11863254_510158329131611_5184257081000992944_n

Festivalul pe Bucharest City App

Bucharest City App recomanda Festivalul Strada Armeneasca

 

Tu ai auzit de Bucharest City App?

Ei bine cei de la Eventur Group au realizat o aplicatie centrata pe Bucuresti, unde poti descoperi locuri faine in oras, in care merita sa iti petreci timpul, precum si o selectie variata de evenimente. Poti descoperi restaurante, pub-uri, cafenele si ceainarii, dar si atractii turistice, prezentate individual sau ca parte din diferite tururi. Pe langa prezentarea diferitelor atractii, poti gasi si sfaturi atat din partea creatorilor aplicatiei, cat si din partea localnicilor, pentru a putea lua cea mai buna decizie.

Unul dintre evenimentele faine recomandate va fi Festivalul Strada Armeneasca, la care va invitam, cu drag, sa participati. Nu veti regreta decizia! 🙂

Le multumim celor de la Bucharest City App pentru ca au spart gheata si au devenit primii parteneri media la cea de a patra editie a Festivalului Strada Armeneasca. Urmariti site-ul si pagina de facebook a evenimentului pentru update-uri regulate referitoare la activitati, artisti, expozitii si multe altele!

Vrei sa devii partener al Festivalului? Trimite-ne un e-mail la adresa office@stradaarmeneasca.ro cu propunerea ta de colaboare si vom reveni cu un raspuns cat putem de repede.

Vrei sa faci parte din echipa de organizare? Completeaza formularul pana pe 30 iunie!

Va asteptam cu drag!

Comments are closed.