ASF cover

FSA in Londra

Astăzi, la ora 12:00, a început Festivalul Strada Armenească din Londra. Aflat la a V-a ediție, și anul acesta asf afisComunitatea Armeană invita londonezii sa cunoască o parte din Armenia, alături de tradițiile și obiceiurile noastre.

Participanții se pot bucura de concerte la stradă, dansuri tradiționale armenești și bine cunoscutul “khorovatz”, reprezentat printr-un grătar preparat în stil armenesc și alte bucate specifice culturii noastre.

Desigur că nu lipsesc nici activitățile pentru copii, aceștia putând să se bucure de diferite ateliere și activități gândite speciale pentru ei. Nu au uitat nici de copiii mai mari, realizând anul acesta și un Cigar & Cognac corner.

Un eveniment care se remarcă în cadrul festivalului este turneul de table, londonezii fiind deschiși către acest joc. Câștigătorul va primi un premiu in bani. Și nu va fi singurul, mai mulți participanți la festival având șansa de a câștiga felurite premii în cadrul unor tombole.

Festivalul dureaza o singură zi, începând astăzi la ora 12:00 și terminându-se la ora 18:00.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul lor, sau pe pagina de facebook a evenimentului. Le urăm succes și numai bine prietenilor londonezi! 🙂

[btn type=”default or primary or success or info or warning or danger or link” link=”http://www.armenianchurch.co.uk/”]Website[/btn]  [btn type=”default or primary or success or info or warning or danger or link” link=”https://www.facebook.com/ASFLondon?fref=ts”]ASF London[/btn]

Comments are closed.