aram-horz

Susanna si Aram au fost rugati pentru un bis!

Susanna Petrosyan a concertat la Festivalul Strada Armeneasca in prima zi, mai exact vineri, iar astazi trebuia sa cante numai un duet alaturi de Cvartetul Dedeian. De asemenea Aram MP3 a fost invitat sa cante numai sambata, acesta urmand sa inchida a doua zi a festivalului.

Cei doi interpreti au venit in Bucuresti doar pentru aceste momente, insa in timpul festivalului s-a petrecut ceva neasteptat. Publicul a fost atat de incantat de vocile si prestatia celor doi interpreti incat au cerut un bis al concertelor lor, unii dintre ei spunand chiar ca nu vor pleca pana nu-i vor mai asculta inca o data.

Acestea fiind zise, ne-am vazut nevoiti sa ii rugam pe cei doi sa mai cante inca o data. Raspunsul lor afirmativ ne-a facut pe toti foarte fericiti! Astfel, programul de azi a  avut ceva mai multe surprize decat cele planificate, chiar si pentru organizatori, lucru mai rar intalnit! 🙂

Va multumim tuturor pentru atmosfera pe care ati reusit s-o creati, suntem absolut incantati de faptul ca ati fost atat de deschisi, veseli si receptivi!

Speram ca v-a placut ce am avut de oferit si va asteptam si la anul pentru a 3-a editie a festivalului, una pe care ne dorim sa o ducem si mai departe!

 

 

Comments are closed.