ZONA DE COPII

Spectacole de teatru, ateliere de pictură și creație, baloane modelate, pictură pe față, etc.

Zona de copii

Spectacole de teatru, ateliere de pictură şi creaţie, baloane modelate, pictură pe față, trambuline şi multe altele.

 

E ora de păpuși!

E ora de păpuși este un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Ana Crăciun-Lambru folosește diverse tipuri de Teatru de Păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână, și Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Printre protagoniști veți avea ocazia să-i cunoașteți pe: Mot, marmota prietenoasă, Lola, dansatoarea iscusită, Hugo, omulețul nedumerit și pe Tigruț, viermișorul acrobat.

Chiar dacă plecați, veți pleca extaziați!

Durată: 45 min.

Ana Crăciun-Lambru a obținut diploma Master of Fine Arts in Puppetry în cadrul Puppet Arts Program la Universitatea Conneticut printr-o bursă Fulbright.

În timpul studiilor a fost implicată în numeroase reprezentații, proiecte și workshop-uri oferite de Puppet Arts Program, Ballard Institute and Museum of Puppetry și Conneticut Repertory Theatre. Deasemenea, a colaborat cu artiști ca Wyatt Cenac sau Keith Lockhart și Boston Pops Opera.

În septembrie 2016 a reprezentat Statele Unite la World Puppet Carnival în Lodz, Polonia, cu spectacolul ei Dust pentru care a primit premiul Best Actress. În prezent, Ana este implicată într-o serie de proiecte personale adresate publicului tânăr și adult, menite să aducă idei noi în spațiul Teatrului de Păpuși contemporan din România.

 

MiniArtShow

Pe  3 martie 2012 au plecat la drum. Erau două actrițe şi își doreau să aducă în România  alternativa la învățământul actual, o completare creativă şi distractivă care să-i ajute pe copii să se dezvolte armonios şi cu încredere.

Acum, după 5 ani, sunt o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști. Lucrează împreună la calitatea şi diversitatea programelor MiniArtShow by Ioana Ginghină. Obiectivul lor: educația timpurie.

Coordonați de actrița Ioana Ginghină,  implementează proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Se adresează copiilor mici și foarte mici. Cred că modelele educaționale pe care le implementează sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Principiul de bază folosit  de compania MiniArtShow by Ioana Ginghină este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate.  Au creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii.

MiniArtShow va prezenta două momente la scenă:

Cufărul zburător

Un spectacol interactiv în care cele două protagoniste, Dora și Flora descoperă un cufăr zburător cu tot felul de accesorii de pe vremea părinților.

Două fete cucuiete

Două fete cucuiete și năzdrăvane, două surori, Lara și Clara sunt puse pe joacă toată ziua. Astfel că joaca lor le va transforma într-un spectacol interactiv pentru copii.